#
0
Servicis

Benvingut/da a Ajuntament de Catí

Encara no s'ha creat cap contingut per la portada.

Actualitat

Millora enllumenat 1
El Pla Provincial d'Obres i Serveis ajudarà a completar la inversió realitzada per l'Ajuntament per condicionar els camins Clapés, Sant Josep, Pedrafita i Pou de Masip L'Ajuntament de Catí i la Diputació de Castelló han destinat 134.000 euros a millorar l'enllumenat públic i els camins rurals del municipi. La col·laboració d'ambdues institucions pemitirá un estalvi energètic a la zona de l'Avellà amb la reducció de la despesa lumínic. A més, gràcies a la inversió del Govern Provincial a través del Pla d'Obres i Serveis (POIS) i la inversió de l'Ajuntament, es van a adequar els camins Clapés, Sant Josep, Pedrafita i Pou de Masip, per ser els més transitats pels ramaders. L'alcalde de la localitat, Pablo Roig, ha destacat que a hores d'actuacions cal sumar el treball de neteja i condicionament dels camins de terra que ja va realitzar el Consorci Provincial de Bombers, ha agraït l ' "esforç inversor" de la Diputació per atendre i donar resposta a la demanda de pobles petits com el nostre així com el compromís del president de la Diputació, Javier Moliner, amb el poble de Catí. "El Govern Provincial sempre ha donat suport i ha apostat pel món rural tenint especial sensibilitat amb els municipis que comptem amb menys recursos per emprendre projectes d'especial rellevància com aquests que són de gran calat per millorar la qualitat de vida dels nostres veïns, agricultors i ramaders ", ha ressaltat l'alcalde. L'any passat el president de la Diputació va assistir a l'obertura del centre de la tercera edat el dia de la festa de Sant Martí i en la visita va adquirir el compromís d'atendre aquelles necessitats vitals per al municipi. El perill de la CV128 en dies de pluja era una de les preocupacions que més afectava els veïns ia les poques setmanes es va actuar en la millora del paviment de la carretera amb una inversió de més d'un milió d'euros. Part de les pintures de l'Avellà estaven en risc de desaparèixer a causa de les humitats i des del mes de juliol s'està treballant en la conservació i posterior restauració. Un altre dels problemes que patien els veïns de Catí estava en el recorregut que havien de realitzar cada dia per accedir a les explotacions agrícoles i ramaderes, ja al mes de juny es va actuar en alguns camins, i ara, amb aquesta inversió es donarà un pas més per millorar el dia a dia dels veïns.
Puente Constitución
Les activitats previstes giren al voltant de la tapa amb trufa melanosporum en els bars i restaurants de la localitat complementada amb altres activitats com una cata de vins, la inauguració del betlem, ponència sobre patrimoni, ruta de senderisme, presentació d'un video i exposició fotogràfica sobre el lema "A Catí, peraires", actuació infantil i apertura d'una pista de petanca a la Llar de Jubilats.
FotoCati
Vist que és necessari constituir una borsa de treball per a atendre la Unitat de Respir Familiar creada en la localitat de Catí en 2.017, durant l'exercici econòmic 2.017. L'Ajuntament de Catí ha aprovat les bases reguladores de la convocatòria de selecció de persones per a la constitució d'una borsa de treball per a atendre la Unitat de Respir Familiar durant l'exercici econòmic 2.017, en els termes en què figuren en el document adjunt.

Amb un clic

Agenda