Ajuntament de Catí

Homenatge a Manolo Marmaneu
Homenatge a Manolo Marmaneu
Dissabte, Juny 8, 2013 - 17:00
Emotiu record a Marmaneu i una golejada contra el càncer en el Javier Marquina del Grau de Castelló
El futbol va viure a la tarda-nit del divendres, 7 de juny de 2013, al Javier Marquina del Grau de Castelló, un més que merescut homenatge a Manolo Marmaneu, entrenador de futbol d'una quinzena d'equips, entre ells el CD Catí on va estar tres temporades a part dels anys que va estar treballant a la Casa de Banys de l'Avellà on Marmaneu va deixar molt alt la seva professionalitat però sobretot la seva gran personalitat i carisma. Al dia següent misa per Manolo en l'església parroquial de Catí

L'acte va servir a més per recaptar fons per lluitar contra el càncer, cruel malaltia que es va dur tràgicament per davant a Manolo. Van participar en l'acte futbolistes (alguns dels provincials més importants del moment), esportistes reconeguts d'altres àmbits, actors, toreros ... que van acostar l'espatlla per a tan noble causa. El poble de Catí també va participar activament tant en l'organització de l'acte com en el mateix homenatge.

El poder de convocatòria va ser tal, que cap dels vips es va voler perdre la cita, a la qual també van contribuir desinteressadament Vila-real i Castelló (cedint les equipacions), així com l'Ajuntament i la Diputació. Va ser, per tant, una delícia veure Àngel Dealbert, Álex Debón, Pablo Hernández, Joan Capdevila, Roberto Bautista i molts més vestits de curt, recordant Marmaneu i marcant gols contra el càncer.

Es van vendre vuit-centes entrades a un preu de cinc euros, que donaven dret també a participar en un sorteig de samarretes de clubs de futbol, ​​material esportiu ... donat pels propis participants. Tot el recaptat anirà a parar a l'Associació Espanyola Contra el Càncer.

Al dia següent, a l'Església Parroquial Nostra Senyora de l'Assumpció de Catí, va tenir lloc una missa a la qual van assistir Lorena, filla de Manolo, els seus germans Jesús i Vicente juntament amb els seus familiars, i Maria la seva companya sentimental durant els últims vuit anys . A l'acte es van unir també molts companys i veïns catinencs.

Manolo, res no ens podrà arrencar la teva memòria del nostre cor. No t'oblidarem mai!!

 

Descarregar vídeo des de  https://www.youtube.com/watch?v=nBXOWHkON04

 

 

Imatges: 
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal