Ajuntament de Catí

Dimecres, Gener 14, 2015 - 22:45
IV Jornades Gastronòmiques de la Tòfona (16 gener-15 març)
La Diputació impulsa les IV Jornades Gastronòmiques de la Tòfona del 16 de gener al 15 de març que preveuen superar els mil menús • Un total de 15 restaurants de sis municipis de l'Alt Maestrat participen en aquestes jornades que atreuen un impacte de 100.000 € (Pulsa per a ampliar)

La Diputació de Castelló impulsa la celebració de les IV jornades Gastronòmiques de la Tòfona com a esdeveniment dinamitzador del turisme d'interior i que preveu superar els mil participants. Les jornades tindran lloc durant els caps de setmana entre el16 de gener i el 15 de març a 15 restaurants de sis municipis de la comarca de l'Alt Maestrat (Albocàsser, Ares del Maestrat, Benassal, Catí, Culla i Sarratella).

El diputat de Turisme d'Interior, José Pons, ha destacat "l'esforç de tots, tècnics de la Diputació, els ajuntaments i els establiments participants per consolidar aquesta iniciativa que s'està erigint com un dels principals atractius turístics d'aquestes dates per a la comarca . A més, la coincidència durant aquestes dates amb les festes de Sant Antoni complementa una oferta turística excel·lent per conèixer aquests preciosos municipis de l'interior de la província i la seva atractiva oferta turística, cultural i gastronòmica "A més, aquestes quartes jornades neixen amb l'objectiu de seguir millorant les xifres de turistes i d'impacte sobre l'activitat econòmica dels municipis. Un ambiciós objectiu, ja que la passada edició de les Jornades Gastronòmiques de la Tòfona Negra dels Ports-Maestrat van suposar per als establiments participants 1.250 menús addicionals als habituals, un 25% més que en la primera edició. L'impacte de les jornades i de la fira s'estima en unes 3.500 persones als municipis participants, amb un impacte econòmic de més 100.000 euros.

Són 15 els establiments de restauració que ofereixen menús basats en la tòfona amb preus entre els 20 i els 35 €, i que combinen la gastronomia tradicional de la zona amb innovacions basades en l'excel·lent tòfona de la zona.

A més dels deliciosos menús elaborats pels restauradors d'aquests municipis i en els quals la tòfona de Castelló presta tot el seu sabor, els assistents a aquestes jornades gastronòmiques podran adquirir tòfona fresca i productes elaborats amb ella en diferents comerços de les localitats participants.

Tota la informació dels establiments participants, menús i preus de les jornades es poden consultar en el fullet de les jornades en el següent enllaç del web del Patronat Provincial de Turisme.

Fira de la Tòfona a Catí
El cap de setmana del 14 i 15 de febrer també tindrà lloc a Catí la X Mostra de la Tòfona dels Ports- Maestrat amb multitud d'activitats. Allà s'exposaran productes gastronòmics d'aquest preuat fong, es desenvoluparan jornades formatives sobre tubericultura i es realitzaran diverses exhibicions de cerca de tòfona amb gos.

 

 

 

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal