#
13
0
Servicis
15

Benvinguda

Benvinguda

BENVINGUDA DE L'ALCALDE (Sr. Pablo Roig Ferrando)

Esta pàgina web de l’ajuntament de Catí, des de la que us dóno la benvinguda, pretén ser un instrument per a integrar la nostra població en la societat de la informació en què vivim. Les noves tecnologies es converteixen en els nostres dies en la millor ferramenta per a salvar la distància que ens separa dels grans centres econòmics, polítics i culturals. D’esta forma, Internet és un vehicle imprescindible per al desenvolupament cultural, social i econòmic del nostre municipi.

L’ajuntament de Catí obri esta finestra plena de continguts per a millorar la seua gestió i perquè des de qualsevol punt del món siga possible obtindre informació transparent i actualitzada de la nostra població. Al mateix temps ofereix als ciutadans un canal de comunicació  amb l'administració local que els permetrà l'accés a diferents serveis prestats per l'ajuntament per a que puguen realitzar, si ho dessitgen, a través d'internet, aquells tràmits, consultes i gestions que necessiten d'una manera àgil, moderna i eficaç, tal com ho demanda una societat moderna com la nostra.

Ara l’ajuntament de Catí estarà més a prop de tots, en especial d’aquells que estimen al nostre poble, però que per diverses raons estan allunyats geogràficament d'ell.

Estic convençut de l’èxit d’esta pàgina web, per això us animo a que col·laboreu amb les vostres aportacions i opinions a la millora del seu contingut, compromís que des d’esta corporació municipal assumim per al futur.

Només em resta aprofitar l’oportunitat per a invitar a totes aquelles persones que estiguen llegint estes línies a què complementen esta visita virtual amb una visita real a la nostra població. Ací trobaran paisatges naturals impressionants, festes, cultura i gents que esperen la seua visita. Ben de segur que no quedaran en absolut decebuts.

Una cordial salutació.